Onze diensten

EGR
Exhaust Gas Recirculation of wel EGR is een klep die de uitlaatgassen weer deels via de motor terugvoert om milieutechnische redenen. Door de regeling van de EGR klep softwarematige aan te passen/wegschrijven, krijgt uw motor meer schone lucht aangevoerd. Hierdoor wordt vervuiling van de motor gereduceerd en krijgt de motor meer schone lucht voor verbranding. Tevens behoud het voertuig zijn emissie eisen waardoor deze de APK weer netjes door komt.

Vmax begrenzing
Uw auto komt standaard de fabriek uit met een speciale snelheidsbegrenzer. Deze software staat in de motorregeleenheid opgeslagen en kunnen wij net als de chiptuning herprogrammeren. Hierdoor kunt u een stuk sneller rijden en kunt u het volle vermogen uit uw auto halen dat is vrijgekomen na de chiptuning. Informeer bij ons voor de mogelijkheden.

Bedrijfswagens
Wij kunnen u van dienst zijn met uw bedrijfswagen, of u nou juist meer vermogen of trekkracht wilt om een trailer te trekken of omdat u een zware belading heeft of u nou juist een snelheidsbegrenzing wilt instellen. Met onze vakkundige kennis, zorgen wij ervoor dat u het maximale uit uw bedrijfswagen kunt halen door middel van softwarematige aanpassingen. Informeer bij ons voor de mogelijkheden.

Buiten het uitschrijven van de EGR, Vmax of het chiptunen van uw auto zijn er nog meer mogelijkheden. Wij kunnen o.a. ook bepaalde onderdelen of fabrieksopties softwarematig uitschakelen of juist inschakelen.

DPF OFF

Decat

Swirl Flaps

Adblue

Start/Stop System OFF

Pop & Bang/Crackle map

DTC Foutcodes

Launch Control